Олег Березюк ознайомився з роботою Херсонської міської клінічної лікарні

Один із перших візитів народного депутата України, лідера фракції ПП "Об'єднання "Самопоміч" у ВР Олега Березюка на Херсонщині- це візит до поліклініки №1 Херсонської міської клінічної лікарні ім. Є.Є. Карабелеша.

Раптовий приїзд Народного депутата України абсолютно не застав зненацька персонал поліклініки: професійний, чуйний та дуже привітливий.

"Я дуже задоволений цим візитом, – прокоментував Олег Романович. - Я побачив тут медичну послугу - якісну медичну послугу. Це дійсно поліклініка високого рівня, яка впевнено крокує в напрямку реалізації медичної реформи в Херсоні".

Ольга Михайлівна Керецман, заступник головного лікаря з поліклінічного розділу роботи, влаштувала справжню екскурсію закладом для Олега Березюка. Спілкування з лікарями та пацієнтами, розмови про поточні проблеми і досягнення - цим був наповнений майже весь ранок Олега Березюка в Херсоні.

Нагадаємо, що фракція ПП "Об'єднання "Самопоміч" у Херсонській міській раді була ініціатором фінансування закладів охорони здоров'я для організації процесу підписання декларацій з сімейними лікарями. Зрештою, 5 червня 2018 року депутатський корпус проголосував за виділення 9,8 млн. грн. для втілення цієї мети.

Як прокоментував ситуацію депутат Херсонської міської ради, лідер обласної організацїї ПП "Об'єднання "Самопоміч"Андрій Дмитрієв: "Станом на ІІ квартал втрати бюджету від гальмування процесу медичної реформи у Херсоні вже становили 60 млн. грн.

Якщо б це тривало і далі, нас би очікував і медичний колапс первинної медичної допомоги, і фінансовий. Радію від того, що цього не сталось: проект був ухвалений і кошти зрештою мають найближчим часом працювати на користь охорони здоров'я громади Херсона".

Об'єднання "Самопоміч" - Херсон

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон