На виставці «Агро – 218» Херсонщина презентувала свій потенціал

На разі у столичному виставковому НК «Експоцентр України» триває ювілейна ХХХ Міжнародна агропромислова виставка «Агро - 2018», відкриття якої відбулося за участі Прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана.

Пишаюся, що Херсонська область гідно представлена конкурентоспроможними підприємствами та науковими установами регіону, зокрема галузь рослинництва презентовано плодоовочевою продукцією (ФГ «Любимівський шафран», ФГ «Зоря Каховщини», ФГ «Едельвейс»); переробна галузь - хлібобулочними та кондитерськими виробами (ПАТ «Херсонський хлібокомбінат», ПАТ «Херсонський комбінат хлібопродуктів», ТОВ «Берислав хлібозавод», ПАТ «Херсонська кондитерська фабрика»), консервацією (ТОВ «Плодоовочевий комбінат «Херсон), круп'яною та виноробною продукцією (Інститут рису НААН України, АФ р-сп «Білозерський», ПАТ «ДМК «Таврія»»).

Захід триватиме до 9 червня, і сподіваюся, що для нашої аграрної області він буде дуже результативним та плідним на нові ділові контакти і угоди. Адже перший день був саме таким – ми передали ключі від херсонського комбайну українському замовникові, - повідомив Андрій ГОРДЄЄВ.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон