Андрій Гордєєв привітав херсонських журналістів з професійним святом

Сьогодні, 6 червня, ми відзначаємо в Україні День журналіста. Саме в цей день у 1992 році в Брюсселі більшістю голосів наша держава була прийнята до лав Міжнародної федерації журналістів. На сьогоднішній день це найбільша в світі організація професійних працівників засобів масової інформації.

Працівники медіа - простору виконують шляхетну роботу щодо захисту свободи слова. Саме журналісти відіграють важливу роль у формуванні позитивного іміджу Херсонщини.

Своєю небайдужістю, жагою до справедливості, безкомпромісністю засоби масової інформації піднімають важливі проблеми людей та суспільства, і тим самим змінюєте на краще нашу з вами державу.

Сьогодні в Україні робляться вже завершальні кроки в створенні, повністю незалежної, від впливу органів державної влади, журналістики - роздержавлення комунальних засобів масової інформації. Це крок має стати запорукою того, що професійного журналіста ніхто і нічим не буде обмежувати. Так живе весь демократичний світ – так прагнемо жити і ми.

Від вашого слова – друкованого чи мовленого з теле -, радіоефіру – залежить дуже багато. Тож нехай воно служить добру, утвердженню демократії і справедливості, миру та злагоді в суспільстві. Дякую вам за щиру любов до рідної Херсонщини, за самовіддачу, активну життєву позицію і бажання бути максимально корисними для процвітання області!

Щиро бажаю вам нових звершень, невичерпної творчої наснаги, професійного зростання, щастя, міцного здоров'я та благополуччя!

Андрій ГОРДЄЄВ
Голова Херсонської ОДА

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон