На Херсонщині презентували сезонні вакансії від роботодавців

Стало доброю традицією в Херсонській обласній службі зайнятості весною проводити ярмарки сезонних вакансійз метою забезпечення роботодавців Херсонщини працівниками.

Цьогорічний Всеобласний ярмарок «Роботодавці Херсонщини запрошують на сезонні роботи» відбувся 26 квітня.

Захід проходив у дещо новому форматі: одночасно у кожному центрі зайнятості області за участю роботодавців, які мають сезонні вакансії.

У ході ярмарку 202 роботодавця презентували 1400 сезонних робочих місць. Окрім того, в кожному центрі зайнятості представлялася потреба майже 300 сезонних вакансій з наданням житла від 21 роботодавця області.

У роботі ярмарку брали участь соціальні партнери, а саме: голови та керівники структурних підрозділів місцевих органів влади, об'єднаних територіальних громад, органів Державної фіскальної служби, Пенсійного Фонду.

На Всеобласний ярмарок сезонних вакансійзавітали 2700 громадян з метою працевлаштування. З них скеровано до роботодавців для попередньої співбесіди 1200 безробітних.

Отже, Всеобласний ярмарок сезонних вакансій один із самих популярних та дієвих заходів, що допомагають роботодавцям та шукачам роботи знайти один одного. А якщо для вдалого працевлаштування у майбутнього працівника не вистачає знань, то тут же на місці можно домовитися про навчання або підвищення кваліфікації.

Херсонський регіональний центр зайнятості

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон