Губернатор Херсонщини привітав прикордонників

Голова Херсонської обласної державної адміністрації Андрій Гордєєв привітав прикордонників з професійним святом:

Шановні прикордонники!Щиро вітаю вас та ветеранів прикордонної служби з нагоди професійного свята – Дня прикордонника!

Вартові державних рубежів - завжди були у великій повазі в українського народу. Час вносить свої корективи, і сьогодні ви служите заслоном нашої держави від військової агресії Росії та загрози міжнародних злочинів й тероризму. Тому прикордонні війська є важливою ланкою в системі зміцнення національної безпеки, захисту політичних, економічних і військових інтересів незалежної України.

Немає сумніву, що нинішнє покоління з честю продовжує і примножує славні патріотичні та бойові традиції, пильно несе службу щодо захисту сухопутних і морських кордонів держави.

Впевнений, що вірний традиціям особовий склад прикордонної служби і надалі робитиме все необхідне для надійної охорони державних рубежів.

Від усієї душі бажаю нових успіхів у виконанні державного обов'язку, здоров'я, злагоди і миру, родинного тепла та наснаги на довгі роки. Нехай любов до України й людська шана надихають вас на нові звершення у благородній справі вірного служіння рідному народові! Слава Україні!

Голова Херсонської ОДА
Андрій ГОРДЄЄВ

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон