Херсонського художника визнано кращим

Херсонщина багата на таланти, і наші дорослі та юні митці не втомлюються це доводити!

Нещодавно в Києві були визначені переможці Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей 2018», серед яких опинився і мешканець Херсонської області – Архипов Кіріл.

Всеукраїнський конкурс дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей 2018» проводиться щорічно. Його головна мета полягає у тому, щоб привернути увагу суспільства, зокрема молодого покоління та дітей, до проблем у сфері охорони праці.

Конкурсні роботи повинні висвітлювати тему охорони праці та промислової безпеки, тобто: безпечне виконання робіт у вугільній, деревообробній промисловості, сільському, лісовому господарствах, медичній сфері, будівництві, тощо.

Організатором конкурсу виступає Державне підприємство «Редакція журналу «Охорона праці» за підтримки Державної служби України з питань праці, територіальних органів Держпраці та інших підприємств.

Конкурс складається з двох етапів: І етапу (відбіркові регіональні тури) і ІІ етапу (фінал та оголошення переможців).

Відбіркові регіональні тури проводилися на території 24 областей України. У кожній області було відібрано переможців, що зайняли І, ІІ, ІІІ місця у трьох вікових категоріях. Після нагородження переможців відповідними дипломами, відзнаками та цінними подарунками, їх роботи були направлені на розгляд журі до Києва для визначення переможців фіналу конкурсу.

У цьому році в фіналі конкурсу взяло участь більше 200 юних художників з усіх міст України. Тож, можемо тільки уявити, яка велика конкуренція була у нашого земляка.

Кіріл Архипов, житель міста Нова Каховка, Херсонської області, гідно представив наш край на конкурсі і зайняв 2 місце у І віковій категорії (від 6 до 10 років).

Урочисте нагородження переможців відбудеться 27 квітня у місті Києві. На юних митців чекатиме вручення призів та відзнак і участь у святкових заходах з нагоди всесвітнього дня охорони праці.

Олександра РОЖКОВАН

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон