Оголошено дату проведення фестивалю "Чорноморські ігри"

16-й Всеукраїнський благодійний дитячий фестиваль "Чорноморські ігри" у Скадовську цьогоріч відбудеться з 27 по 29 липня.Ці дати вже офіційно озвучили його організатори.

Вони також закликають бажаючих — хлопців і дівчат віком від 6 до 16 років — активно брати участь у фестивалі і подавати свої заявки. З переліком необхідних документів можна ознайомитися на сайті фестивалю tavriagames.com.

Оргкомітет "Чорноморських ігор" разом із журі відбиратимуть конкурсантів для участі у другому відбірковому турі, що навесні проходитиме у Києві.

Його переможці й будуть запрошені до півфіналу у Скадовську.

Нагадаємо, благодійний дитячий фестиваль «Чорноморські Ігри» проводиться з 1998 року. Він є наймасштабнішим дитячим фестивалем на території України.

Найвідомішими випускниками «Чорноморських Ігор» стали Тіна Кароль, Надя Дорофєєва, Настя Каменських, Іван Березовський, Юлія Войс, Юлія Саніна та інші українські виконавці. У 2017 році фестиваль відбувся після 4-річної перерви завдяки підтримки Херсонської облради і облдержадміністрації.

Володаркою гран-прі минулорічних ювілейних "Чорноморських ігор" стала Єлизавета Волощенко з Херсона.

Олег БАТУРІН
"Новий День"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон