У Херсоні проведуть майстер-клас з танго

Для херсонців проведуть майстер-клас з танго анлійською! Така можливість з'явилась під час проведення першої зустрічів форматі «Kherson Speaking Space» 3 грудня в смарт кафе «Shkaf».

Одним із гостей Kherson Speaking Space був Юрій Валенський: викладач аргентинського танго, музикант, співак, фотограф і дуже талановита людина!

Він опинився в смарт-кафе випадково та здивувався, чому така велика кількість херсонців одночасно говорить англійською. Юрій приєднався до учасників і розповів, що понад 8 років викладає хореографію англійською мовою в Ізраїлі, Німеччині та в Україні, а танцями займається понад 10 років.

Він готовий поділитися своїми професійними знаннями та провести для всіх бажаючих безкоштовний майстер-клас з танго в форматі проведення зустрічі Kherson Speaking Space. Поєднання вивчення англійської мови та досвід палкого танго забезпечить неймовірні враження!

Бажаючих брати участь у такому цікавому заході вже багато, але потрібно знайти зручний зал для зустрічі, тому вітаються всі ініціативи, пропозиції, поради та побажання!

Зв'язатись з організаторами з приводу залу можна за контактами:

Телефон: +380505205128

E-mail: info@studyaction.ca

https://www.facebook.com/studyaction.inc

Друга зустріч в форматі «Kherson Speaking Space» відбудеться 10 грудня о 16:30 в смарт кафе «Shkaf».

Вхід безкоштовний.

Зареєструватись можна тут

Kherson Speaking Space - унікальна можливість для жителів міста зробити англійську мову повсякденною частиною свого життя, довести, що англійська - всього лише інструмент для досягнення поставлених цілей. Speaking Space - це спільне бажання об'єднати вже діючі ініціативи, коли будь-який житель і гість міста може приєднатися до розмовних клубів херсонських мовних шкіл, активно взаємодіяти з бібліотеками, проводити майстер-класи англійською, ділитися професійним досвідом, організовувати презентації.

Термін Space обраний не випадково. Організатори пропонують розширювати горизонти, дозволяючи розвиватися місту, а саме, проявляючи ініціативу, знаходити нові можливості використовувати англійську в різних сферах: в кафе, на вокзалі, в магазинах і салонах краси.

Херсон повинен стати містом доброзичливим для іноземців, де завжди знайдуться місцеві жителі, готові допомогти або просто підтримати бесіду.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон