У Херсоні налагоджують взаємодію між владою та бізнесом

Секретар Херсонської міської ради Олена Урсуленко повідомила про те, що вчора, 16 листопада відбулась зустріч міського голови,депутатів міської ради із представниками великого бізнесу, які є сумлінними платниками податків.

Мета зустрічі - ознайомлення із пропозиціями підприємців стосовно планування витратної частини бюджету міста на 2018 рік і налагодження взаємодії між бізнесом і владою.

Місцева влада повинна, перш за все, спростити процедуру отримання дозвільних документів на відкриття власної справи, сприяти виробництву власної продукції на херсонських підприємствах, - переконана секретар Херсонської міськради Олена Урсуленко:

- Я розумію, наскільки важко у наш час залишатись успішною компанією, надавати робочі місця, не втратити якість.

Такі зустрічі, які ініціюють самі депутати (цього разу – Юрій Кліментенко), дають можливість налагодити партнерські стосунки з приватним сектором економіки, адже підприємці, які й наповнюють бюджет міста, мають досвід у реалізації бізнес-ідей, менеджменту.


Головним підсумком зустрічі з бізнесменами стало рішення про те, що до 26.11.17 бізнес-структури можуть надавати свої пропозиції на реалізацію проектів з благоустрою міста і надання послуг.

Проекти подаються у письмовому вигляді на ім'я міського голови і секретаря міської ради. Успіхів Вам!, - побажала Олена УРСУЛЕНКО.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон