Херсонці - чемпіони зі стрибків на батуті

Минулого тижня в Одесі відбувся командний чемпіонат України зі стрибків на батуті, у якому брали участь 72 спортсмена,з них 14 представляли Херсонську дитячо-юнацьку спортивну школу № 6 підпорядковану управлінню освіти Херсонської міської ради.

Боротьба за нагороди відбувалась між представниками міст: Києв, Харків, Одеса, Миколаїв та Херсон.

За результатами змагань І місце виборола команда юнаків, до складу якої ввійшли вихованці ДЮСШ №6, відділення зі стрибків на батуті, Микола Просторов (тренер-викладач Молчанов І.А.), Богдан Шупер, Олександр Павлюк (тренер-викладач Павлюк А. В.), Василь Ляховський (тренер-викладач Панасенко Н. В.).

ІV місце зайняла команда дівчат, у якій також виступали вихованці цієї спортшколи: Юлія Кульчицька (тренер-викладач Павлюк А.В.), Єлизавета Лактіонова(тренер-викладач Молчанов І.А./Соловйова І.А.) та Поліна Тихова (тренер-викладач Карагордін В.М.).

Чотирьом херсонським спортсменам Олександру Павлюку, Сергію Капилову, Станіславу Покорнюку та Юлії Кульчицькій на змаганнях було вручено посвідчення «Майстер спорту України» зі стрибків на батуті.

Управління освіти ХМР

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон