На Херсонщині комбат підробляв у супермаркеті

Старший офіцер військової частини ЗСУ, дислокованої на Херсонщині, потай від командування влаштувався на роботу за сумісництвом.

Коли батальйон під його командуванням перебував на полігоні під містом Олешки, командир підробляв у тамтешньому мережевому супермаркеті - на замовлення перевозив туди власною "ГАЗеллю" продукти з Західної України.

Причому виконував такі замовлення він не тільки у вільний, а й у службовий час, коли теж мав бути на полігоні - пояснив, що потрібні були гроші для допомоги старенькому батьку.

З'ясувавши це, військова прокуратура Херсонського гарнізону передала зібрані матеріали стосовно правопорушення, пов'язаного із корупційною діяльністю, до поліції. Та склала адміністративний протокол і скерувала його до суду.

Але розглядали його так довго, що визначений законом термін притягнення винуватця до відповідальності минув. Справу закрили, і майор із незаплямованою репутацією виїхав на АТО.

Військовий прокурор Херсонського гарнізону Юрій Гром зазначає, що з тих самих причин затягується з'ясування обставин і кількох інших адміністративних правопорушень, скоєних військовослужбовцями з частин, які тимчасово перебували у краї на навчаннях. У зоні бойових дій відбирати в них пояснення складно.

"Голос України"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон