Права людини починаються з прав дитини

12 червня 2012 року відбудеться святковий фінал та нагородження переможців обласного конкурсу на кращий правовий захід «Права людини починаються з прав дитини».

Конкурс проводився на Херсонщині з 11 березня по 1 червня, за рекомендаціями координаційної ради у справах дітей обласної державної адміністрації.

Реалізація конкурсних проектів дозволила виявити творчий потенціал фахівців у різних галузях діяльності – учителів правознавства, шкільних психологів, бібліотечних та соціальних працівників, спеціалістів у галузі права та захисту правопорядку, які за своїми професійними обов'язками організовують правову просвіту та виховання дітей або залучаються до неї. Учасниками конкурсу були розроблені та реалізовані креативні авторські розробки, програми, мультимедійні проекти правової тематики. Долучилися до конкурсу й школярі, запропонувавши власні проекти.

У результаті конкурсу сформовано банк даних таких розробок, до якого буде надано доступ широким колам зацікавлених осіб, шляхом опублікування на порталі правової просвіти «Права дітей» - www.kidrights.kherson.ua (веб-проект Херсонської обласної бібліотеки для дітей).

Всього на розгляд обласного журі надійшло 99 конкурсних проектів, що включали сценарії правових заходів та матеріали, що засвідчували й ілюстрували їх проведення – фото та відео репортажі, відгуки учасників та публікації у пресі, роздаткові матеріали та електронні презентації, виготовлені для використання під час заходів та за їх підсумками тощо.

Дата і місце проведення: 12 червня 2012 року об 1100 у приміщенні Херсонського будинку художньої творчості (вул. Суворова, 3).

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон