Херсонці перемогли на Чорноморських іграх

Протягом трьох днів у м. Скадовську конкурсанти змагалися за звання переможця Чорноморських ігор, до того ж на дітей чекали різні ігри, конкурси, спілкування з членами журі та професійними артистами.

А вчора, 6 серпня, відбулися змагання за Гран-прі та гала-концерт XV ювілейних Чорноморських ігор 2017

Фінал заходу був по-справжньому хвилюючим та насиченим, адже юні виконавці охопили різні вокальні жанри, що зробили виступи конкурсантів різноплановими та неповторними.

Перемогу в двох категоріях «Хлопці молодша група» та «Дівчата середня група» одержали наші земляки-херсонці Ярослав Рогальський (11 років) та Єлизавета Волощенко ( 11 років) відповідно.

Омріяну нагороду вручив майбутнім зіркам очільник області Андрій Гордєєв та додав: «Дійсно Чорноморські ігри наближають до мрії наших зірочок, і ми хочемо їм подарувати 50 тисяч гривень для того, щоб вони змогли продовжити розвивати свій талант».

Окрім оголошення переможців «Чорноморських ігор» глядачів порадували й виступи зірок вітчизняної естради: гурт «Время и стекло», Монатік, Тіна Кароль, Alekseev та інші.

Дитяче свято на березі Чорного моря зібрало чимало людей з усіх куточків України та протягом трьох днів дарувало яскравий настрій та шалені емоції.

Елеонора ГУСЬКОВА

Фото Інтернет

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон