У Херсоні провели квест "Європейці в Таврії"

До Дня Європи в Україні співробітники Гончарівки взяли участь в організації та проведенні краєзнавчого квесту серед шкільних команд міста.

Квест проводився 20 травня в центрі Старого Херсона – Грецькому передмісті.

У ньому взяли участь: команда педагогічних працівників Херсонської спеціалізованої загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. № 30; команди учнів загальноосвітніх шкіл №№ 13, 31, 47; команда комісії з питань екології та здорового способу життя Міського учнівського парламенту при управлінні освіти; команда Херсонського Будинку дитячої та юнацької творчості міської ради.

Учасників не збентежила мінлива погода – молоді енергійні команди встигли пробігти чотирикілометровий маршрут якраз між двома зливами. Та ще при цьому відповідали на безліч питань з історії міста, що підготували для них ведучі, які перебували в найцікавіших і знакових для херсонців місцях.

Переможцем стала команда педагогічних працівників Херсонської спеціалізованої загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. № 30.

Головним партнером бібліотеки за посередництвом Херсонського центру європейської інформації стало Міське управління освіти, яке забезпечило значний призовий фонд для переможців та присутність всіх учасників квесту.

Херсонська обласна універсальна наукова бібліотека імені Олеся Гончара

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон