Депутати Херсонської облради переглянуть рішення ради попереднього скликання

У ході третього засідання комісії Херсонської обласної ради з проведення оцінки діяльності керівників розглянуто звіти сімнадцяти директорівкомунальних закладів освіти.

Чотирнадцять керівників, хоч і мали певні зауваження, зокрема по «роздутому» штатному розпису, все ж таки отримали в цілому позитивну оцінку.

До трьох установ депутати мають ще ряд питань, тому було вирішено перенести їх оцінку на березень, з попереднім виїздом депутатської комісії та вивченням ситуації на місці.

Під пильне око членів комісії потрапили: Херсонська академія неперервної освіти, Палац молоді і студентів, а також обласний навчально-методичний центр культури і мистецтв.

Як Академія, так і Палац молоді і студентів досі не має укладених договорів на оренду вільних приміщень.

Більш того, керівник установи Володимир Яценко повідомив, що з 1 березня розриває «договір» з декількома орендарями, в тому числі з фітнес-мережею «Домінант». На запитання депутатів: нащо розривати? Директор нічого не відповів...

За словами депутатів розривати договір від директора ніхто не вимагає, необхідно просто оформити його відповідно до чинних вимог! І не лише для «Домінанта», а для всіх, хто орендує вільні приміщення в Палаці молоді і студентів.

Дуже здивувала членів комісії інформація директора обласного навчально-методичного центру культури і мистецтв Олени Радової.

Виявляється комунальний заклад орендує декілька кабінетів в іншого комунального закладу, що обходиться Центру в 7 тис. грн. в рік.

Таке рішення було прийнято сесією обласної ради попереднього скликання.

«Це смішно. Самі в себе орендуємо. Необхідно переглянути це рішення і скасувати», - відзначив депутат Ігор Дроговоз.

Херсонська обласна рада

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон