На Херсонщині буде модернізовано найбільші спортивні об’єкти

Важливим питанням для розвитку спорту в 2017 році є модернізація спортивних об'єктів в районах, містах області, об'єднаних територіальних громадах.

З цією метою розпорядженням голови обласної державної адміністрації від 26 грудня 2016 року № 1000 схвалено та направлено до обласної ради на затвердження проект обласної цільової програми «Спортивні споруди» на 2017 - 2018 роки.

На сьогодні відпрацьовуються питання щодо виділення, при внесенні змін до обласного бюджету на 2017 рік, додаткових коштів у сумі 4375 тис. грн. на реалізацію програми у поточному році на умовах співфінансування з місцевих бюджетів та інших джерел. А саме, будівництво багатофункціональних спортивних майданчиків та ремонт спортивних споруд.

Надалі, всі потреби, зокрема, в районах, містах, об'єднаних територіальних громадах, будуть внесенні до обласної комплексної програми розвитку фізичної культури та спорту на 2017-2020 роки, яку заплановано прийняти до 01 квітня цього року.

За матеріалами Херсонської ОДА

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон