Херсонський губернатор підтримує наших захисників

Вчора, 21 січня за дорученням голови Херсонської ОДА Андрія Гордєєва херсонці доставили чергову партію допомогив підшефну 57-му бригаду, яка обороняє околиці Маріуполя. Тут необхідні на фронті медикаменти, запчастини, маскувальні халати та інші речі.

Частину вантажу вигрузили на крайньому посту в районі Широкіного. Тут все ще тривають щоденні мінометні обстріли, але настрій бійців на передовій бадьорий. Маріупольський напрямок сьогодні найгарячіший.

Але наші хлопці впевнені в перемозі, обговорюють плани і, навіть, планують весілля. Просили передати подяку Андрію Гордєєву, який взяв бригаду під особисту опіку. Номер його телефону записаний у хлопців на стіні...

Повідомив Ростислав СУПРУНОВ

"Дякую всій команді за допомогу у зборі і доставці необхідного вантажу на фронт. Схиляюся перед нашими воїнами, які сьогодні боронять східні рубежі України.

Наша підтримка армії - це наш владний, громадянський та чоловічий обов'язок. Тільки так ми переможемо: завдяки зусиллям армії, тилу і кожного з нас", - впевнений Андрій ГОРДЄЄВ.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон