Херсонського губернатора відзначили військові

Голову Херсонської обласної державної адміністрації Андрія Гордєєва за вагомий внесок у зміцнення обороноздатності Збройних сил України,всебічну підтримку та щиру турботу про побут захисників Батьківщини нагородили відзнакою «За заслуги».

Із привітаннями та найкращими побажаннями від командувача військ оперативного командування «Південь», та від усього особового складу оперативно – тактичного угрупування «Південь», які сьогодні виконують бойові завдання на Херсонщині звернувся заступник начальника територіального управління Південного оперативного командування, генерал - майор Броніслав Геннадійович Жуковський.

Зокрема він зазначив: «Щороку, 6 грудня в нашій державі відзначають День Збройних сил України, який в умовах боротьби за вільне майбутнє України має особливе значення. Саме нескорена сила українського воїна в 2014 році не допустила на територію Херсонщини агресора, а на Сході України зупинила його.

Сьогодні, загартовані в запеклих боях, за визволення Донбасу Збройні сили України набули безцінного бойового досвіду та за висновками міжнародних військових експертів входять до 10 найкращих армій світу. У цей святковий день бажаю вам та вашим сім'ям міцного здоров'я, добробуту, оптимізму та нових значних звершень в ім'я зміцнення обороноздатності Української держави. Слава Україні! Слава Збройним силам України!»

Також Броніслав Геннадійович оголосив наказ командувача військ оперативного командування «Південь», генерала-майора А.М. Грищенка про нагородження голови обласної державної адміністрації Андрія Гордєєва за вагомий внесок у зміцнення обороноздатності Збройних сил України, всебічну підтримку та щиру турботу про побут захисників Батьківщини відзнакою «За заслуги».

За матеріалами Херсонської ОДА

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон