Як Херсон святкуватиме День незалежності України

До Дня відзначення 25-ої річниці незалежності України на площі Свободи о 18.00 проведуть фіксацію рекорду України.

Виконання найбільшою кількістю дітей-бандуристів, учасників Х Дитячого фестивалю бандуристів «Таврійські зустрічі», духовного Гімну Миколи Лисенка «Молитва за Україну».

Після чого о 18.30 відбудеться урочистий мітинг, присвячений відзначенню 25-ої річниці незалежності України, під час якого виступатимуть керівники області й міста та проведуть нагородження.

Запрошуються мешканці та гостей області разом виконати Державний Гімн України на головній площі обласного центру.

Вже о 18.45 24 серпня проведуть концертну програму кращих аматорських колективів та окремих виконавців за підсумками проведення обласного огляду аматорського мистецтва «З Україною в серці» та обласного конкурсу віршованих творів поетів-аматорів Херсонщини «До України пригорнусь».

Крім того, спеціальним гостем до свята і подарунком для всіх херсонців стане виступ Національного заслуженого хору України імені Григорія Верьовки, який виступить 24 серпня о 20.30 на площі Свободи і привітає Херсонщину з 25-ою річницею незалежності держави!

Фото: lada.fm

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон