В Таврійську затримали браконьєра з 237 раками

В результаті проведених рибоохоронних заходів державними інспекторами та громадськістю викрито 8 порушень Правил рибальства, з яких 4 – це факти браконьєрського вилову водних біоресурсів.

У затриманих осіб вилучено 4 заборонених знарядь лову (мисинові сітки, загальною довжиною 120 метрів), 232,5 кг водних біоресурсів.

Так, 21 липня на акваторії Каховського водосховища в районі м. Таврійськ головним державним інспектором Новокаховської рибоохоронної дільниці Херсонрибоохорони було виявлено правопорушення, скоєне громадянином Ч., який здійснив незаконний вилов водних біоресурсів ручним збором.

У порушника були виявлені та вилучені раки в кількості 237 од., загальною вагою 4,5 кг, а також автономний дихальний пристрій «Акванавт», маска та ласти.

Збитки, заподіяні внаслідок незаконного добування цінних видів водних біоресурсів у рибогосподарських водних об'єктах України складають 6 043,5 грн.

По факту незаконного вилову водних біоресурсів складено протокол про адміністративне правопорушення, відповідальність за яке передбачена ч. 4 ст. 85 КУпАП

"Нова Каховка онлайн"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон