Володимир Сальдо повертається у політичне життя Херсона

Херсонський міський голова 2002-2012 років, народний депутат України VII скликання Володимир Сальдо знову йде на місцеві вибори в Херсоні. Цього разу з командою партії «Наш Край». Про це він повідомив сьогодні, 14 серпня, під час спеціального брифінгу для місцевих журналістів.

За словами Володимира Васильовича, «завдяки» різним політичним силам, сьогодні суспільство розвивається дуже напружено, адже вони до того вже заполітизували розвиток держави, що зовсім забули про звичайних людей, які просто «загубилися» у цьому процесі.

Тобто, потреби людей, їх вимоги до організації міського господарства, інтереси простих людей в усіх населених пунктах залишилися «поза кадром». Натомість пріоритетними сьогодні є політичні гасла, заклики та пусті розмови про проблеми, які існують на місцях.

Виходячи з цього, Володимир Сальдо, як людина, що досить тривалий час працювала у місцевому самоврядуванні, має досвід роботи у парламенті, прийняв рішення приєднатися до новоствореної політичної партійної сили під назвою «Наш Край».

За словами Володимира Васильовича, до даної партії наразі приєднуються представники місцевого самоврядування, практики господарювання, міські голови, які зараз працюють, або успішно працювали раніше, приєднуються небайдужі депутати, одним словом - всі ті, хто має на меті допомагати громаді, незважаючи на політичні процеси.

Сальдо зауважив, що політикам місце у Києві, до місцевих рад та на посади мерів необхідно брати господарників: «Наша політична сила бере на себе зобов'язання та відповідальність за розвиток регіонів, за ту частину роботи, яка пов'язана з децентралізацією. Дана політсила буде все робити для того, щоб цей процес рухався ефективно. Саме тому я беру участь у виборах у складі цієї політичної сили, яка зветься «Наш Край», - зазначив Володимир Сальдо.

Екс-мер Херсона згадав про скандальні вибори в Чернігові та додав, що не хоче подібного сценарію у Херсоні, а саме, коли за «тепле місце» банально торгуються: «Щоб розуміти, якими можуть бути ці вибори, достатньо згадати нещодавні події у Чернігові, коли за місто торгували олігархат та влада. Але найстрашніше, що переможці та переможені роз'їхалися і забули про цей край до наступних виборів. Я не хочу, щоб подібне повторилося у Херсоні», - зауважив Сальдо.

Більше того, Володимир Васильович уже думає і про благоустрій міста, який давно занепав: мережа доріг, мережа тротуарів, комунікації, які забезпечують рух людей та транспорту у внутрішньодворових територіях, в обов'язковому порядку сюди відноситься і зелене господарство: «Незалежно від того, як пройдуть вибори, я обов'язково буду продовжувати будувати парк (Таврійський – ред..) та доглядати всі інші парки, які сьогодні вимагають уваги, а це не маленькі кошти.

Звичайно, коли мова йде про дитячі садочки, школи, то зелені насадженні не потрапляють у пріоритет, але тим не менш – це наша сфера проживання, яка має розвиватися. Окрім цього, треба вдосконалювати і сферу освітлення міста», - зазначає Володимир Сальдо.

Тетяна БОЙКО

P.S. Херсонці почали активно приєднуватися до команди політичної сили «Наш Край», це вже зробили антонівський селищний голова 2008-2013 років Ігор Семенчев та голова ініціативної групи ландшафтного парку «Таврійський» Надія Питомець (на фото).

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон