Херсонці вітають шостого президента України

Сьогодні, 20 травня Володимир Олександрович Зеленський у Верховній Раді склав присягу українському народу, отримав символи влади(посвідчення, нагрудний знак, гербову печатку і булаву) і офіційно набув своїх повноважень - став шостим (з моменту здобуття країною незалежності) президентом України.

«Я, Володимир Зеленський, волею народу обраний президентом України, заступаючи на цей високий пост, урочисто присягаю на вірність Україні. Зобов'язуюсь усіма своїми справами боронити суверенітет і незалежність України, дбати про благо Вітчизни і добробут українського народу, обстоювати права і свободи громадян, додержуватися Конституції України і законів України, виконувати свої обов'язки в інтересах усіх співвітчизників, підносити авторитет України у світі», – зачитав Зеленський текст присяги.

Далі, вже Президент України Володимир Зеленський звернувся до українському народу зі своєю першою промовою у якості глави держави:

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон