Дмитрієв Андрій: Перше, що необхідно зробити у Херсоні, це провести прибирання, як у самому місті, так і в управлінні ним

Дмитрієв, Колихаєв, вибори
Останні три роки я знаходився в опозиції до міського голови Херсона і тому мені не вдалося втілити в життя все задумане, - поділився депутат Херсонської міської ради Андрій ДМИТРІЄВ.

- Але це жодним чином не звільнило мене від виконання обіцянок, які я дав виборцям, депутатських обов'язків, і бути, за висновками Комітету виборців, одним з найактивніших депутатів. Впевнений, що в команді Ігоря Колихаєва зможу не тільки закінчити все розпочате, а й виконати ті зобов'язання, що беру зараз.

Ще у 2016 році я ініціював прийняття в м. Херсон Положення про «Громадський бюджет», але, так званій, «промерській більшості» впровадження такого інструменту було не вигідно і тому рішення було прийнято лише через декілька років.

«Громадський бюджет» в нашому місті нарешті запрацював. Наприклад, на території Херсонської загальноосвітньої школи № 4 розпочато роботи з облаштування першого в Херсоні дитячого інклюзивного майданчику «Місто яскравих мрій», який отримав сертифікат переможця конкурсу проектів, фінансованих з Громадського бюджету в 2019 році на суму 480 тис. грн.

Вважаю, що діти повинні навчатись та виховуватись в комфортних умовах і створити їх турбота міської влади. Так у Таврійському мікрорайоні, знаходиться одна із найбільших шкіл міста, а саме: НВК № 56, де існувала необхідність проведення капітального ремонту покрівлі. З самого початку депутатської каденції я почав займатись вирішенням цього питання.

Було проведено безліч нарад із залученням фахівців і, як результат, розроблено проект та виділено кошти і на теперішній час школа має новий дах. Окрім того було виконано ремонт класів та встановлено сучасний спортивний майданчик. На мою думку такі майданчики повинні бути в кожному навчальному та дошкільному закладах.

Це, що стосується Таврійського мікрорайону, а загалом за моїми зверненнями було проведено багато ремонтів у навчальних закладах та дитячих садках міста.

Ще одним важливим напрямком своєї депутатської діяльності вважаю підтримку ОСББ. Стан багатьох будинків, де мешканці обрали саме таку форму управління, м’яко кажучи, бажає залишати кращого і тому впоратись із приведенням його до ладу самотужки мешканцям дуже важко. Тому їм конче необхідна підтримка влади.

Я звертався щодо збільшення сум відшкодування з міського бюджету частини кредитів за програмою «Теплі кредити», тому що розумію економічну ефективність та дієвість цієї програми. Виступаю за прозорість при формуванні титульних списків на проведення капітального ремонту житлового фонду, який проводиться за рахунок коштів міського бюджету.

На теперішній час в стадії розробки знаходиться проект створення скверу на земельній ділянці в районі вул. Карбишева та просп. 200-річчя Херсона. Я вважаю, що в кожному мікрорайоні міста повинні бути створені зелені зони для комфортного відпочинку городян, де вони зможуть проводити час разом із своїми сім'ями.

За ініціативи депутатської групи «НАМ ТУТ ЖИТИ!» в Херсонській міській раді вже прийнято рішення «Про надання зоні зелених насаджень статусу скверу та його найменування».

Зараз ми активно співпрацюємо із мешканцями навколишніх до цієї земельної ділянки будинків, які створили ініціативну групу та навіть провели конкурс на найкращу назву майбутнього скверу. Ми надали їм для обговорення запропонований нами проект, який буде включати в себе дитячий спортивний майданчик, зони відпочинку та вже готуємо кошторисну документацію для втілення цього проекту в життя. Я впевнений, що ми доведемо цю справу до логічного завершення.

На мою думку, міська влада обов’язково має прислухатись до ініціатив городян, що стосуються питань благоустрою міста, адже саме мешканці краще знають, чого саме не вистачає в їхньому мікрорайоні.

3 1994 року займаюсь підприємницькою діяльністю. У1999 році заснував поліграфічне виробництво, яке на сьогодні входить до 10 найпотужніших в Україні, та ще декілька виробництв різного спрямування.

Загалом, за роки підприємництва створив сотні робочих місць. Вважаю, що малий та середній бізнес - це потужна основа для економічного розвитку нашого міста, нові робочі місця і, як наслідок, впевненість людей в завтрашньому дні.

Таврійський мікрорайон є одним із густонаселених у нашому місті, але у ньому не було жодного центру для комфортного сімейного відпочинку, і тому у нас із братом виникло бажання його створити. Ми хотіли побудувати таке місце, де б хотілось відпочивати і нам самим із своїми родинами.

Так у 2010 році і з’явився ТРЦ «Променад Плаза». До речі, мало хто знає, що його побудовано з урахуванням особливостей архітектури старого Херсона, а відстань між його протилежними будівлями становить 33 м, рівно стільки ж як і на вулиці Суворова.

Особисто мені дуже приємно, що нам все вдалося і ТРЦ «Променад Плаза» став точкою тяжіння не тільки для мешканців мікрорайону, а й для усіх городян.

Загалом, на моє глибоке переконання, кожен, хто займається підприємницькою діяльністю, повинен бути соціально відповідальним і приводити до ладу територію біля своїх об'єктів та створювати щось корисне для інфраструктури міста.

Андрій ДМИТРІЄВ

P.S. Лідер партії «НАМ ТУТ ЖИТИ» Ігор КОЛИХАЄВ (на фото зліва): «…Ми особисто знайомі з Андрієм Дмитрієвим. Він вже багато років розвиває виробництво і створює робочі місця у Херсоні. Це принципова та послідовна людина, людина свого слова, людина, яка дуже любить наше місто та багато робить для його розвитку. За роки спілкування не було жодної ситуації, коли б я міг засумніватися в його порядності. І тому я дуже радий, що він у нашій команді «НАМ ТУТ ЖИТИ»!
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон