Альберт Черепаха: Завжди необхідно рухатися вперед, розвиватися як особистість і як професіонал

Генічеськ, НТЖ, Черепаха
Саме такий девіз по життю та вчинки допоміг Альберту Черепасі завоювати довіру жителів Херсонщини.

Сьогодні жителі Генічеського району знають Альберта Черепаху, як директора сільськогосподарських підприємств «Агро-Співдружність», «Співдружність-Півдіень» та засновника Благодійного фонду. Під його керівництвом підприємства працюють у семи сільських радах, а стабільною роботою з гідною заробітною платою забезпечено понад 500 людей. Високі врожаї зернових культур, розвиток тваринництва та виробничі показники гідно оцінив і Президент України. У 2018р Альберту Черепасі присвоєно звання «Заслужений працівник сільського господарства України».

Під час підготовки до місцевих виборів прийняв для себе важливе рішення - обиратися до депутатського корпусу Херсонської обласної ради разом із партією Ігоря Колихаєва «Нам тут жити».

- Чому Ви вирішили балотуватися до Херсонської обласної ради?

Я вважаю, що депутатський корпус – основна команда, яка може реалізовувати необхідні для поліпшення якості життя проекти. Від рішень депутатів, їх поглядів і позиції буде залежати, наскільки конструктивно зможе працювати рада в цілому.

Я та всі депутати, які обираються, несуть на собі особливу відповідальність, адже саме їм по всій країні в кожному окрузі люди довіряють свій голос. Вважаю це правильним, адже тільки людина, яка приходить з регіону, знає саме його проблеми, бачить, що необхідно міняти, не тільки для всієї країни в цілому, а й для кожного регіону зі своєю специфікою, особливостями і характерними проблемами.

- Ви йдете разом із партією «Нам тут жити». Що спонукало підтримати саме команду Ігоря Колихаєва?

Я особисто знайомий з Ігорем Вікторовичем не один рік. За цей час він проявив себе як порядна людина з активною життєвою позицією, професіонал своєї справи та досвідчений аграрій. Тож він, як ніхто, знає нагальні проблеми жителів нашої області.

Більш того, мені імпонує, що ім’я Ігоря Колихаєва асоціюється із благочинністю та фондом який він заснував в області, адже я також, як засновник благодійного фонду, поважаю такий вчинок. Це означає, що ми вбачаємо спільну мету – надавати допомогу людям, які цього дійсно потребують.
Також зазначу що вся команда партії «Нам тут жити», це професіонали та порядні люди разом із якими, я певен, ми зможемо ефективно працювати на благо району та області. Як депутат Херсонської обласної ради двох скликань, не з чуток знаю, що таке велика політика та загальнонаціональні партії. Їх представники не особливо переймаються проблемами простих людей, маленьких міст та селищ, а населення чує лише пусті обіцянки.

«Нам тут жити» - саме регіональний проект, з яким ми підемо разом. Наголошую, тільки ми, живучі і працюючи у себе на місцях, щодня зустрічаємось з проблемами людей, можемо максимально ефективно їм допомагати, а також реалізовувати програми, які дозволяють зберегти і розвивати наш рідний Генічеський район і Херсонщину в цілому.

- Наші люди не довіряють обіцянкам. Тому питання: що Ви вже встигли зробити для Херсонщини?

Зважаючи що я й справді працюю тут кожен день, та власним досвідом відчуваю нагальні проблеми, можу сказати які з них мені вже вдалося вирішити, або хоча б зрушити з місця болючі питання.

Так я домігся збереження діяльності Генічеського медичного училища, яке було на межі закриття, розробки проекту та виділення коштів на будівництво газогону, який має з’єднати Генічеськ із всеукраїнською магістраллю. До того ж, я активно допомагаю жителям Генічеського району. Раніше це були просто звернення до мене особисто із проханням про допомогу, та вже понад 2 роки тому я створив благодійний фонд який тільки й націлений на поміч жителям нашого району.

Наші підопічні перш за все – діти, які потребують медичної, соціальної допомоги або оздоровлення після важких хвороб. Не забуваємо також і про дітей з інвалідністю, сиріт або тих, що перебувають в складних життєвих обставинах. Благодійний фонд виступає співорганізатором масових культурних заходів у Генічеську та районі. Завжди готовий допомогти з виділенням коштів на ремонт навчальних та медичних закладів.

Цього року ми вирішили розширити коло допомоги і заснували Премію Черепахи. За сумлінне навчання 6 випускників – медалістів Генічеського району отримали по 5 тисяч гривень, а 3 талановиті - по 2 тисячі гривень. У період пандемії через Covid-19 без уваги і допомоги не залишилися й медики. З фонду виділено понад 100 000 гривень на речі першої необхідності. Тож щороку фонд перераховує майже 2 мільйона гривень на благодійні цілі з турботою про людей.

Наприклад, тільки цього року на ремонт доріг у районі було витрачено майже 500 000 грн. Нам є куди розвиватися, зростати і ми готові до цього, адже рух – це життя!

- Ви неодноразово наголошували на реалізації програм для розбудови Херсонщини, на чому першочергово робитимете акцент?

Проблем чимало, проте є такі, що потребують негайного вирішення. Одна з них – ремонт дорожнього покриття. Вважаю, що це найнеобхідніший крок в соціальній політиці для того, щоб зробити регіон привабливими для міських фахівців. Швидке пересування між містами і селами залучить професійних лікарів, вчителів, вузьких фахівців, адже люди можуть жити в рідному місті і при цьому не бути обмеженими в роботі одним населеним пунктом.

Також потрібно оновити матеріально-технічний стан шкіл, садочків, навчальних закладів та лікарень. Суспільно важливі заклади - біль регіонів з великою кількістю сіл. Як правило, вони потребують капітальних ремонтів і великих грошових вкладень.

Не варто забувати і про мізерні виплати для пенсіонерів, ветеранів, інвалідів та дітей пільгових категорій. Пільги мають бути збільшені, адже податки у бюджет сплачуються і в тому числі для того, щоб забезпечувати гідним рівнем життя всіх громадян. І звичайно ж, спільним завданням є залучення коштів для розвитку регіону.

- Шановні мешканці Генічеського район, звертаюся до вас із особистим проханням підтримати мене – Альберта Черепаху та партію «Нам тут жити» на виборах 25 жовтня!

Багато з вас знають мене особисто та бачать результати моєї роботи. Аби не знехтувати тим, що нам вже вдалося зробити для району, ми маємо разом захистити його від байдужих кандидатів, які йдуть у політику лише для власної вигоди, не працюють у районі та не знають його людей і їх проблеми.

Ми не повинні надавати владу непорядним та не чесним людям, бо НАМ ТУТ ЖИТИ!
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон