Володимир Тимченко: Ігор Колихаєв приділяє велику увагу розвитку спорту у Херсоні

Херсон, спорт, Тимченко
Про це заявив відомий у Херсоні спортсмен, переможець, активна людина, керівник Херсонської федерації ММА Володимир Тимченко.

Він 18 років життя він присвятив спорту та став Майстром спорту України з боротьби Самбо. Зараз він займає активну громадську позицію та просуває ідеї здорового способу життя, пропагує заняття спортом для дітей та молоді.

Щоб поєднувати тренерську та просвітницьку діяльність, у 2013 році заснував громадську організацію «Спортивний клуб «Шторм».

Спортивні та організаційні досягнення призвели до того, що у 2014 році Тимченко був обраний на посаду головного тренера Херсонської області з бойового самбо. У 2015 році зайняв посаду голови суддівської колегії Херсонської області з боротьби самбо.

Під керівництвом Володимиром Тимченко, починаючи з 2015 року, ГО «Спортивний клуб «Шторм», а також усі федерації, де він є у керівних органах, започаткували програму безкоштовних занять для дітлахів з малозабезпечених родин, неповних родин та дітей ветеранів АТО. Ця програма діє до сьогоднішнього дня. Зараз більше 200 дітей мають змогу безкоштовно займатися на базі федерацій та клубу.

Особисто виховав чемпіона світу, чемпіона Європи, та трьох призерів Європи, які прославляють Херсонщину на міжнародному рівні.

Володимир Тимченко розповів, що хоче стати депутатом, аби змінити ставлення херсонців до спорту, зробити спорт у нашому місті масовим та доступним, перш за все, для дітей.

Він зазначив, обрав команду Ігоря Колихаєва «Нам тут жити», оскільки подобається, що Ігор Колихаєв приділяє велику увагу розвитку спорту у Херсоні та області, особисто підтримує зіркову футзальну команду «Продексім», яка прославляє наше місто.

Успішних спортивних проєктів та команд має бути багато! Також місту потрібні сучасні спортивні об’єкти. На переконання Володимира, Ігор Колихаєв - людина слова, та дійсно прагне змінити наше місто на краще, бо Нам Тут Жити!
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон