Андрій Дмитрієв: Херсону потрібна кардинальна зміна у системі управління

Херсон, знайомства, НТЖ
Команда Ігоря Колихаєва «Нам тут жити» продовжує знайомити херсонців з найбільш активними представниками. Один з них - Андрій Дмитрієв, підприємець, меценат, депутат Херсонської міської ради.

Завжди тримати руку на пульсі подій, знати про насущні проблеми міста, надавати допомогу тим, хто її потребує – такими принципами Дмитрієв керується у своїй роботі та в житті.

Протягом багатьох років він розвиває аптечну галузь, саме він один з перших в Україні запропонував модель соціальної аптеки з найнижчими цінами для пенсіонерів, надає адресну допомогу закладам освіти, культури, медицини та дбає про дозвілля херсонців.

Андрій Дмитрієв є засновником найпопулярнішого серед херсонців сучасного простору «Променад Плаза». Це місце стало точкою тяжіння не тільки для жителів Таврійського мікрорайону, але й усього Херсона. Адже такого комплексного підходу до благоустрою в Херсоні вкрай мало. Вдень тут багато родин з дітьми, а ввечері грає жива інструментальна музика.

В політиці Дмитрієв тому, що хоче, щоб Херсон став процвітаючим та комфортним містом. Він визнаний одним з найпродуктивніших депутатів Херсонської міської ради, є автором ряду проєктів, зокрема проєкту громадського бюджету.

Дмитрієв вважає, що сьогодні є можливість змінити процес руйнування міста. Бюджет, який є сьогодні, при нормальному розподілі, при наявності прозорих процедур закупівель дозволить зробити багато речей. Щоб це реалізувати, вже є команда, фахівці з різних сфер, які і будуть розвивати місто.

Йому близька ідея місцевого патріотизму, та він впевнений, що разом з командою Ігоря Колихаєва Нам Тут Жити вони зможуть змінити наше місто на краще.

У Ігорі Колихаєві Дмитрієв бачить цілеспрямовану людину з відкритою позицією та чітким баченням, що потрібно зробити. Людину, яка вміє об'єднувати навколо себе професіоналів заради ідеї процвітання Херсонщини.

Андрій Дмитрієв переконаний, Херсону потрібна кардинальна зміна у системі управління. На сьогодні немає іншого кандидата у мери, ніж професійний менеджер Колихаєв. І херсонці це бачать і, головне, відчувають, бо НАМ ТУТ ЖИТИ!

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон