Нардеп Ігор Колихаєв звернувся до представників бізнесу Херсонщини

Благодійний фонд, Колихаєв, медицина
Представники Благодійного фонду Ігоря Колихаєва звернулися до медичних закладів з метою моніторингу ситуації.

Як результат, ми отримали в якості зворотного зв’язку листи від головних лікарів 184 округу с проханням надати матеріальну допомогу, - повідомив народний депутат від Херсонщини Ігор Колихаєв:

- Хочу повідомити вас, що я готовий зробити все від мене залежне, аби підготувати лікарні округу до екстрених ситуацій. Сьогодні вже були перераховані перші 850 тисяч гривень. Ці кошти допоможуть лікарям під час карантину.

Я зробив свій крок і звертаюсь до представників бізнесу: «Сьогодні ми з вами є відповідальними за те, як Україна пройде пандемію коронавірусу, як громадяни переживуть карантин.

Поки держава напрацьовує механізми протидії кризі та намагається побудувати систему проти коронавірусу, звертаюсь до ділової спільноти. Ми з вами теж повинні зробити свій внесок і допомогти лікарям та представникам малозабезпечених верств населення».

Моє звернення стосується тих, хто матеріально забезпечений і має кошти для допомоги.

На сьогодні лікарні потребують засоби індивідуального захисту медиків, адже вони на передньому краї у зоні найбільшого ризику. Поставки таких комплектів також передбачені у найближчих планах благодійного фонду, вже визначено постачальника.

Кожен підприємець, який має бажання надати допомогу, має можливість зробити це через наш благодійний фонд, або напряму, - закликав Ігор КОЛИХАЄВ.
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон