Порошенко передав 72 ОМБр імені Чорних Запорожців батальйонний комплекс відеоспостереження

Порошенко, комплекс, військові
П’ятий президент, лідер партії "Європейська Солідарність" Петро Порошенко, який перебуває на Донбасі, передав перший комплект оптичної розвідки для 72-ої окремої механізованої бригади імені Чорних Запорожців.

- За останні два місяці я вже третій раз на фронті. Цього разу передаємо 72-ій окремій механізованій бригаді імені Чорних Запорожців батальйонний комплекс відеоспостереження. Він потрібен для того, щоб підвищити якість спостереження за рухом окупантів – російських підрозділів, у тому числі і снайперських. Це збереже життя наших воїнів.

До 72-ої бригади разом з волонтерами ми оснастили трьома батальйонними та одним бригадним пунктом відеоспостереження 10-ту ОГШБр. Ці технології ми ставимо в найбільш небезпечних ділянках фронту. Тому після 10-ки прийняли пропозицію від бригади Чорних Запорожуців оснастити їх цією вкрай необхідною технікою, - повідомив Петро ПОРОШЕНКО.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон