Юрій Рожков подякував за Перемогу

Рожков, Перемога, подяка
У ці дні, 8 і 9 травня ми відзначаємо День пам’яті та примирення, а також День перемоги над нацизмом у Другій Світовій війні. Ці пам'ятні дні - привід замислитись над сьогоденням, подякувати захисникам минулої і сучасної воєн.

З вдячністю кладемо квіти до підніжжя пам'ятників воїнів-визволителів, згадуємо тих, хто віддав життя і здоров'я тій страшній війні, виборюючи мирне майбутнє для наступних поколінь.

Лідер Громадської платформи «Добро переможе», депутат Херсонської міської ради Юрій Рожков та староста селищ передмістя Інженерного, Молодіжного та Наддніпрянського Олег Кіцун взяли участь у пам'ятному дійстві, віддавши шану воїнам. Весняні квіти глибокої вдячності від нащадків полеглим і подарунки живим ветеранам.

"Дякуємо, пам'ятаємо подвиг і вчимо дітей цінувати таку дорогу перемогу, - ця страшна війна торкнулась кожної родини, зібрала свою жахливу данину за продовження наших родів. Ми пам'ятатимемо це і надалі робитимемо все, щоб зберегти мир на Херсонщині, відновити цілісність України," - зазначив Юрій РОЖКОВ.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон