Херсонським посадовцям більше «не світять» закордонні відрядження за державний кошт?

Наприкінці 2013 року Кабінет Міністрів України затвердив документ, відповідно до якого протягом 2014 року діятиме заборона на закордонні відрядження для представників органів державної влади, які використовують кошти державного бюджету.

Відповідну постанову Кабмін прийняв для економного та раціонального використання коштів державного бюджету, передбачених для утримання органів державної влади та інших державних органів, підприємств, установ та організацій.

Заборона на закордонні поїздки діятиме до 1 січня 2015 року.

Заборона не розповсюджується на довготермінові відрядження дипломатичних працівників і поїздок делегацій та осіб, визначених актами Президента, Кабміну, головою Верховної Ради, Генеральним прокурором, главою Адміністрації Президента, Міністром МЗС, Міністром МВС, головою СБУ та головою Служби зовнішньої розвідки.

Також передбачено: «Забезпечувати мінімізацію витрат на службові відрядження шляхом оптимізації кількісного складу делегацій та строку їх перебування за кордоном, здешевлення витрат на оплату проїзду, наймання житла та інших витрат, пов'язаних з відрядженням».

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон