Савенко Ольга: Проблеми наших приміських селищ ми знаємо і будемо їх вирішувати

Кандидат у депутати обласної ради Юрій Рожков та кандидат у депутати міської ради Савенко Ольга під час зустрічей з виборцями приміських сіл та селищ Херсона знайомляться з проблемами, які доведеться вирішувати вже найближчим часом.

«Робота наша насправді розпочнеться відразу після 25 жовтня, тому вже сьогодні необхідно не лише вивчити проблемні питання, а й зрозуміти, як найшвидше їх вирішувати, кого з чиновників чи які служби «підтягнути», - впевнена Ольга Савенко.

Цього разу кандидати спілкувалися з мешканцями Рожнівки смт Зеленівка. Тут люди говорили про перспективи розвитку та скаржилися про наболіле. Найбільше жителям допікають свиноферми - саме від них, всі екологічні проблеми села. Адже власники, як розповідають місцевих жителів, не турбуються про те, аби все було, згідно дотримання санітарних вимог. Відходи виливаються просто у сільський ставок. Люди кажуть, у ставку навіть риба перевелася. Вода стала брудною, а сам ставок - схожим на калюжу.

Як відзначила Ольга Савенко, відповідні звернення та подання до санітарних служб та облдержадміністрації будуть підготовлені у найкоротші строки. У Рожнівці, як і їх сусідів, проблеми, здебільшого, схожі. Не освітлюються вулиці - звикли не виходити з подвір'я, як звечоріє.

Болюче і питання відсутності опалення у дитячому садку. Діти мерзнуть, а через ліміти немає можливості вмикати додаткове опалення. Так і живуть, сподіваючись, що і на їх проблеми звернуть увагу та допоможуть у їх вирішенні у Рожнівці.

«Для того, щоб мешканці приміських сіл та селищ Херсона оперативно інформували нас про проблеми, які необхідно вирішувати у першу чергу, команда Юрія Рожкова запровадила «гарячу лінію». Можна написати на електронну адресу: misto-gl@ukr.net, а також дзвонити за телефонами (095) 32-62-068 и (093) 73-20-112», - відзначила кандидат у депутати Херсонської міської ради Ольга Савенко.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон