Рятувальники Херсонщини провели акцію

«Рятувальники – переселенцям» - під такою назвою сьогодні, 5 березня провели акцію рятувальники Херсонщини.

Протягом місяця співробітники Головного управління ДСНС області збирали теплі речі, книжки, ігри, м'які іграшки для дітей тимчасово переміщених осіб. І вирішили роздати зібране саме напередодні свята весни, жіноцтва і материнства – 8 Березня.

У Єдиному центрі по допомозі переселенцям, що знаходиться в адмінбудівлі облдержадміністрації, зібралося чимало людей, яких заздалегідь повідомили про можливість вибрати для дітей необхідні речі та іграшки. Жителі Донецької і Луганської областей відгукнулися на пропозицію і завітали хто сам, а хто з дітворою. Допомагали розібратися мамам, що де знаходиться і по розмірах, волонтери з Херсонського державного університету.

Вікторія з Горлівки відразу взяла для свого 1,5 річного синочка Владика дитячий велосипед. Інша мама з радістю обрала для шестимісячного Матвійка дитяче ліжечко. Люди виходили з Єдиного центру з повними пакетами і це дуже приємно, бо означає, що все приготовлене для їхніх дітей підійшло і ще довго служитиме їм.

Як розповів керівник робочої групи Регіонального штабу Херсонської області капітан служби цивільного захисту Іван Теленик рятувальники не вперше і не востаннє допомагають переселенцям та їхнім дітям, така робота проводиться і в районах області, де проживають тимчасово переміщені особи.

Головне управління ДСНС України у Херсонській області

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон