Херсонці стріляли на Миколаївщині

Стріляли під час навчально-тренувальних занять зведеного загону УМВС, до якого увійшли бійці батальйону особливого призначення «Херсон»,спеціальної роти міліції та патрульної служби Херсонського міського Управління МВС.

Для якісного проведення занять з вогневої підготовки на стрільбищі було створено чотири учбових місця. Кожен працівник зведеного загону відпрацьовував вправи по веденню вогню на практиці.

Бійці тренувалися у стрільбі з перенесення вогню по нерухомим цілям та відходом з лінії ведення вогню, переміщення у складі групи, виконання стрільби із-за укриття з заміною магазинів під час руху та із додатковим фізичним навантаженням.

Міліціонери стріляли з важкого озброєння: снайперської гвинтівки СГД, кулеметів РПК, ПК та ДШК, автоматичного гранатомету АГС-17, ручного протитанкового гранатомету РПГ-7В та метали ручні осколкові гранати РГН та РГД.

«Такі практичні заняття дуже важливі для працівників міліції, адже вони тренуються в умовах, максимально наближених до бойових», - зазначив начальник УМВС України в Херсонській області Артур Мєріков, за ініціативи якого і відбулися навчально-тренувальні стрільби у Миколаївській області на полігоні військової частини №3039.

СЗГ УМВС в Херсонській області

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон