В Херсоні буде «Жінка - Весна»

Весна... Початок весни – це відродження від зимового затишшя, коли сама природа неначе народжується знову, даруючи нам тепло, надію на майбутнє буяння та процвітання.

А ще початок весни знаменується святом, святом жінки, яка також дарує життя, затишок, тепло. Саме тому виставка творчих робіт учнів навчально-естетичного комплексу «Художня школа» і має назву «Жінка – Весна», поєднуючи в собі ці два життєдайних джерела.

До експозиції виставки увійшли роботи, на яких можна побачити різні жіночі образи – матері, бабусі, подружки, сестрички, образи веселі, мрійливі, загадкові, задумливі, сумні. Такі, якими їх бачать вихованці Дитячої художньої школи, Дизайн-ліцею та відділення вищої школи комплексу. Доповнює «жіночий квітник» справжній намальований квітник – квіти у вазах, на галявині, в руках у персонажів.

Відчути весну в душі, тепло від дитячої творчості можуть всі бажаючі, які відвідають відкриття виставки «Жінка – Весна», яке відбудеться 4 березня 2015 року о 14.00 у приміщенні Херсонської міської галереї дитячої та юнацької творчості «Синій кіт» за адресою: м. Херсон, вул. К.Маркса (Потьомкінська), 18.

Художня Школа Херсон

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон