У центрі Херсона виявлено значні порушення в експлуатації газових приладів

Наприкінці лютого поточного року до ПАТ "Херсонгаз" надійшов лист від одного зі спеціалізованих підприємств міста щодо незадовільного стану димовентиляційної системи одного з будинків на пл Свободи.

Сьогодні, 26.02.15, під час проведення обстеження системи газопостачання будинку по працівниками ПАТ "Херсонгаз" підтверджено факти, викладені у листі спеціалізованого підприємства про численні порушення правил безпеки систем газопостачання України, зокрема: виведення патрубків з газових колонок в один димохід, що створює зворотню тягу та "закидує" чадний газ до помешкань нижчих етажів, порушення установки димоходів, через що може статися його деформація та руйнування, відсутність вентканалів біля димохідних газових колонок, недопуск працівників газової служби тощо.

З метою попередження аварійної ситуації із непередбачуваними наслідками та відповідно до правил безпеки систем газопостачання України, станом на 12.00 до усунення порушень від газопостачання відключено 5 стояків за адресою пл.Свободи 9/1.

Просимо мешканців будинку та балансоутримувача будинку допустити працівників газової служби для проведення повного обстеження газової системи та усунути виявлені порушення.

З повагою прес-секретар ПАТ "Херсонгаз"
Наталія Пятниченко

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон