Іноземці на Херсонщині та протидія нелегальній міграції в області

Співробітниками відділу у справах іноземців, осіб без громадянства та протидії нелегальній міграції УДМС України в Херсонській області виконуються завдання та функції за напрямком імміграційної роботи.

Вживаються заходи по протидії нелегальній міграції, здійснюється постійний контроль за дотриманням правил перебування іноземців та осіб без громадянства на території України.

В результаті проведених заходів, упродовж січня місяця поточного року , Управлінням ДМС України в Херсонській області прийнято 39 рішень про надання дозволу на імміграцію в Україну, оформлено 52 посвідки на постійне проживання в Україні, а також видано 27 посвідок на тимчасове проживання, з них: на підставі працевлаштування – 1, виконання релігійних обрядів – 3 особи; возз'єднання сім'ї – 23 особи.

Принято 44 рішення про продовження строку перебування в Україні іноземцям та особам без громадянства.

Надійшло 10 матеріалів щодо оформлення запрошень іноземцям на отримання візових документів для в'їзду в Україну.

Упродовж січня 2015 року на Херсонщині виявлено 11 нелегальних мігрантів та прийнято 11 рішень щодо примусового повернення іноземців з України, 1 особу видворено у примусовому порядку.

Наразі спеціалісти активно продовжують виконувати завдання та функції за напрямками своєї діяльності, особливу увагу приділяють протидії незаконній міграції в області, а також вживають можливі заходи боротьби з нелегальними мігрантами.

Іоанна Євич
УДМС України в Херсонській області

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон