У Херсоні триває конкурс «Марка дружби»

Конкурс проводиться з 2012 року. За цей час у конкурсі взяли участь юні художники з 14 країн світу.

У 2013 р. рисунки володарів Гран-при конкурсу були надруковані на поштових конвертах тиражем 25 тис. екземплярів і введені в обіг на території України. У 2014 р. роботи переможців надруковані через проект «Власна марка»

Положення про ІV Міжнародний Інтернет-конкурс малюнка

«Марка дружби»

Мета конкурсу: зближення творчої молоді різних національностей, розділених великими географічними відстанями, через використання сучасних інформаційно-комунікативних технологій; створення нових форм міжнародної співпраці.

Номінації конкурсних робіт: флора, фауна, пейзаж рідного краю; сім'я, друзі, ігри, святкові та побутові сцени життя народу свого краю; сюжети та предмети історії свого народу; архітектура свого міста, краю; предмети етнографії та декоративного мистецтва; транспортні засоби: історія та фантазія; національні види спорту.

Головний організатор конкурсу: Навчально-естетичний комплекс «Художня школа», м.Херсон

Конкурс проводиться для дітей та молоді від 5 до 18 років. Творчі роботи для участі у відбірковому турі подаються тільки в електронному вигляді (формат BMP, JPG, TIFF) з роздільною здатністю не менше 300 DPI.

Матеріали та техніка виконання оригіналів не обмежуються. Заявка для участі у конкурсі та фотографія роботи надсилаються на сайт.

Конкурсні роботи оцінюються у відповідності до особливостей композиційного вирішення поштової марки. Роботи надсилати з 1.02.2015 до 30.03 2015 року на сайт.

Переможці визначаються Інтернет голосуванням членів міжнародного журі. Голова жури – Сандрія Ху – професор мистецтва Хьюстонського університету (штат Техас, США).

Переможці будуть відзначені дипломами, найкращі роботи – надруковані на поштових носіях. Хід проведення конкурсу висвітлюється у засобах масової інформації та у мережі Інтернет.

Детальна інформація про конкурс на сайті: www.konkurs-skazka.ks.ua

Запрошуємо до співробітництва та участі у конкурсі!

Контактна інформація: Сліпіч Юлія Володимирівна, директор ДХШ,Дитяча художня школа, вул. 40 років Жовтня, 21,м. Херсон, 73022,Україна., e-mаil: dl2001@ukr.net тел./факс: +38(0552) 26-41-53

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон