У Каховці готувалися до можливих вибухів

Масштабні планові навчання з громадянської оборони за сценарієм «Вибух газу у побуті» відбувалися в м. Каховка Херсонської області.

З метою підвищення рівня національної безпеки України, забезпечення безпеки громадян, захисту їх прав і свобод, законних інтересів та виходячи з принципів непорушності державного кордону, територіальної цілісності, політичної та економічної незалежності і суверенітету України, Кабмін ввів прикордонний режим, в тому числі - в окремих районах Херсонської області.

У зв'язку з цим в Каховці було проведено відпрацювання злагодженості дій Каховського райвідділу ГУ МНС, Каховської станції екстреної медичної допомоги, РВ УМВС та інших місцевих служб, відповідальних за життєдіяльність міста на випадок можливого теракту чи інших надзвичайних ситуацій.

Масштабні планові навчання з громадянської оборони відбувалися за сценарієм «Вибух газу у побуті». Об'єктом для навчань стала недобудована багатоповерхівка на вул. Мелітопольська у східній частині Каховки.

За матеріалами сайту «Каховська зоря»

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон