Херсонська дорога добра

З єдиною метою - подарувати частинку тепла і турботи людям-переселенцям із зони проведення антитерористичної операції, які вимушені були залишити обжиті домівки та виїхати з рідних місць, особливо їх дітям, підтримати тих, хто цього найбільше потребує, об'єдналися працівники управління Пенсійного фонду України в місті Херсоні.

Було прийнято рішення допомагати цим людям не тільки у межах службових повноважень, не тільки добрим словом, а й так, як велить серце – ділом.

Вже традиційно, 17 лютого 2015 року з великими валізами у руках, в яких були подарунки для дітей та речі для дорослих, завітала до вимушених переселенців делегація у складі виконуючої обов'язки начальника управління Малої Людмили Олександрівни та інших працівників управління.

Молоді матусі разом з дітьми зустріли своїх давніх знайомих з радістю. На питання: "А де ж найменші?" повідомили, що немовлята наразі відпочивають. Гості з великим задоволенням поспілкувалися з присутніми, роздали зібрані речі для дорослих та подарунки для дітей: одяг, продукти, солодощі, дитяче харчування, памперси, медикаменти та інше. У теплій, затишній обстановці гуртожитку зібралися й інші мешканці.

Працівники управління цікавилися побутовими умовами, соціальними виплатами, здоров'ям малюків та надання їм медичної допомоги, відповіли на питання та вислухали побажання молодих мам. Дуже приємно було дізнатися, що більшість переселенців вже працевлаштована.

При цьому, працівники управління отримали особливе задоволенням від спілкування з дітьми. Малята ділилися враженням, їх переповнювали емоції, один поперед одного з великою радістю розповідали присутнім віршики, співали, танцювали та сказали, що з нетерпінням будуть очікувати наступних зустрічей.

В свою чергу, в.о. начальника управління Мала Л.О. у ході спілкування відмітила: «У серці кожного українського патріота страшним болем відгукуються ті події, які склалися на Сході України, всі ми бажаємо, щоб більше не було горя і втрат. Дуже сподіваємося, що ці скромні подарунки, солодощі доставлять дітям трохи радості і хоча б частково скрасять ті суворі випробування, що випали на їх долю.

Вірю в те, що всі побажання, які загадають маленькі жителі Донецької та Луганської областей, а головним, впевнена, буде побажання миру, обов'язково збудуться найближчим часом. Діти вірять нам і ми повинні зробити їх щасливими, давайте будемо пам'ятати про це". При цьому, молода мама обняла дитину, посміхаючись крізь сльози, відповіла: "Все буде добре, і ми будемо щасливі".

Наприкінці зустрічі, Людмила Олександрівна з великим оптимізмом зазначила, що незабаром Україна переживе ці непрості часи, минуть економічні труднощі та негаразди, і ми всі житимемо у цивілізованій заможній європейській країні. Інакше просто не може бути, український народ з цього шляху вже не зверне.

Управління Пенсійного фонду України в місті Херсоні

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон