Володимир Шелудько: Наша молодь дійсно є патріотами і захисниками свого краю

З великим задоволенням познайомився з новими людьми, засновниками громадського руху «Лес Людей». Зустріч відбулася в лісовому масиві поблизу Цюрупинська.

Про цей рух чув і читав раніше, переписувався в мережі, але лише сьогодні, під час зустрічі, побачивши їх обличчя та очі, почувши їх переконливі твердження про право лісу жити, Оксана Пляс; Павел Спильный; Сандра Литвина можу твердо сказати - наша молодь дійсно є патріотом і захисником свого краю, свого природного середовища.

Задоволений тим, що разом з нами був радник губернатора області Віталій Спіжов, бо наводити порядок в районі можна лише разом.

Ми домовились продовжити спілкування в рамках робочої групи за участю силовиків району - прокурора та начальника міліції, керівництва лісового господарства, адміністрації та громадськості з розглядом питань і збереження лісу і збереження пісків.

А оцей значок, з символічним написом "Майбутнє лісу у твоїх руках" сфотографував на одязі одного з учасників зустрічі, який ще у 2007 році приймав участь у відновленні лісу після пожеж.

Голова Херсонської обласної організації
Партія Зелених України
Володимир ШЕЛУДЬКО

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон