У Новій Каховці «знешкоджували» сумку

10 лютого на пульт зв'язку Служби порятунку м.Нова Каховка надійшло повідомлення від жителів багатоповерхового будинку по вул. Букіна про те, що біля під'їзду стоїть господарча сумка старого зразка і довгий час до неї ніхто не підходить.


Відразу до місця надзвичайної події виїхали оперативні групи місцевих підрозділів ГУ ДСНС та УМВС.

Обгородили місце, де знаходилася сумка з невідомим крамом та обмежили доступ до нього жителів помешкання. Аж тут з-за рогу з'явився чоловік, який дуже зрадів, що його валіза не пропала. Як з'ясувалося, чоловік зібрався на дачу, зібрав необхідні речі, викотив двоколісний транспорт і так замислився, що сів на велосипед і поїхав... без сумки.

Шановні громадяни! Спершу - велике спасибі небайдужим людям, які пильнують за підозрілими чи за такими, що довгий час перебувають без нагляду, предметами. І прохання до забудькуватих громадян – повертайтеся до реальності і не забувайте, що країна знаходиться у стані підвищеної готовності, тому не треба чинити дії, які збуджуватимуть уяву пересічних громадян і змушуватимуть їх турбуватися про безпеку, як власну так і оточуючих.

Головне управління ДСНС України у Херсонській області

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон