Міграційна служба Херсонщини відзвітувала про свою роботу

В Управлінні Державної міграційної служби України в Херсонській області, під керівництвом начальника Управління Яковенко Оксани Василівни,заступників начальника Управління, а також за участю керівників структурних та територіальних підрозділів УДМС, відбулося підведення підсумків результатів діяльності служби за 2014 рік та визначено основні пріоритетні завдання на 2015 рік.

Під час проведення заходу розглянуто основні результати діяльності паспортної та міграційної роботи, протидії нелегальній міграції, роботи зі зверненнями громадян.

Значну увагу приділено питанню попередження та профілактики корупційних правопорушень в УДМС, виконавської дисципліни та іншим напрямкам діяльності міграційної служби.

За 2014 рік територіальними підрозділами міграційної служби Херсонщини видано 29508 паспортів громадянина України, прийнято 50005 замовлень на оформлення паспорта громадянина України для виїзду за кордон,оформлено та видано 3212 проїзних документів дитини.

Прийнято 446 рішень про надання дозволу на імміграцію в Україну, оформлено 938 посвідок на постійне проживання в Україні, видано 556 посвідок на тимчасове проживання в Україні, прийнято 680 рішень про продовження строку перебування в Україні іноземцям та особам без громадянства, виявлено 211 нелегальних мігрантів та прийнято 210 рішень стосовно примусового повернення іноземців з України.

Упродовж 2014 року надано адміністративні послуги громадянам, які проживають в АР Крим, Донецькій та Луганській областях.

593 громадянам з АР Крим та м. Севастополь, а також 108 громадянам Донецької та Луганської областей оформлено паспорт громадянина України.

Зазначеній категорії громадян оформлено 5856 закордонних паспортів, 249 проїзних документів дитини, 43 тимчасових посвідчення, що підтверджує особу громадянина України.

Під час проведення заходу окрему увагу приділено впровадженню з січня 2015 року оформлення біометричних паспортів.

Наприкінці засідання, начальник Управління висловила подяку колегам за їх плідну працю, підтримку та допомогу в вирішенні задач, які стоять перед міграційною службою Херсонщини в цей нелегкий для країни час.

Іоанна Євич
УДМС України в Херсонській області

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон