Міліціонери Херсона допомагають дітям-біженцям та вихованцям інтернату

Херсонські правоохоронці не залишаються осторонь від чужої біди. За ініціативою начальника Херсонського міського управління Романа Панасюка міліція спільно із місцевими підприємцями допомагають сім'ям біженців та вихованцям школи-інтернату ім. Т. Шевченка.

Так, нещодавно працівники міліції організували похід в кіно для дітей-сиріт та дітей, які залишились без рідних домівок.

Зараз під опікою Херсонського міського управління знаходяться 9 дітей, які переїхали до Херсону зі східних областей України. Під час бесіди з Романом Миколайовичем діти поділилися з ним своїми переживаннями та мріями. Хлопці, які переїхали в Херсон з Луганщини дуже болісно переживають події, які відбуваються у їх рідних краях. Нещодавно вони побачили у новинах, як під обстрілами знищили дім в якому вони зростали. Діти розказали, що мріють лише про те, щоб повернутися додому і побачити своїх рідних.

- Не можливо залишитись осторонь від дитячих переживань, - зазначає начальник ХМУ УМВС Роман Панасюк.

Перед переглядом фільму дітям подарували іграшки, солодощі та фрукти. А також поспілкувалися з опікунами дітей та дізналися, які речі потрібні дітям. Ввечері цього ж дня дітям привезли все необхідне: взуття, верхній одяг, джинси та светри.

Діти були дуже вдячні своїм помічникам, які подарували їм трішки гарного настрою та впевненості у тому, що все буде добре. У свою чергу херсонські правоохоронці пообіцяли, що завжди будуть поруч, коли малечі знадобиться будь-яка допомога.

СЗГ УМВС

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон