Про нараду Херсонської обласної служби зайнятості

20 січня у м. Берислав на базі районного центру зайнятості відбулася нарада начальників відділів обласного центру зайнятості та директорів районних, міськрайонних та міських центрів зайнятості Херсонської обласної служби зайнятості «Підсумки діяльності Херсонської обласної служби зайнятості за 2014 рік та перспективи в роботі у 2015 році».

У заході взяли участь заступник голови Бериславської районної державної адміністрації Шокуров О.А., заступник голови районної ради Стаднік Н.В., голова міської ради О.М. Шаповалов. Під час свого виступу керівники району зупинилися на співпраці з районним центром зайнятості, особливо була підкреслена робота в частині організації оплачуваних громадських робіт.

Директор обласного центру зайнятості Є.О.Єрашов виступив з докладом, де йшлося про підсумки роботи Херсонської обласної служби зайнятості у 2014 році та пріоритети в діяльності на 2015 рік. Євгеній Олександрович зупинився на основних напрямках діяльності, підкреслив важливість співпраці з роботодавцями на умовах соціального партнерства, акцентував увагу присутніх на мотиваційних аспектах у роботі. Окремим питанням було розглянуто забезпечення громадян тимчасовою зайнятістю.

Наприкінці свого виступу директор визначив пріоритети в роботі Херсонської обласної служби зайнятості у 2015 році, а саме: забезпечення конкурентоспроможності громадян на ринку праці усіма інструментами і методами, якими володіє державна служба зайнятості; сприяння ефективному розвитку малого і середнього бізнесу в районах та містах області, в тому числі шляхом підвищення якості та оперативності забезпечення потреби роботодавців висококваліфікованими кадрами.

Про підсумки конкурсу обласної служби зайнятості на звання «Кращий колектив 2014 року» серед колективів районних, міськрайонних та міських центрів зайнятості Херсонської обласної служби зайнятості доповідала перший заступник директора Херсонського обласного центру зайнятості Барабаш Людмила Анатоліївна. Результат конкурсу – нагородження колективу Голопристанського міськрайонного центру зайнятості Перехідним Прапором (другий рік поспіль цей колектив утримує це звання).

З інформаційним питанням щодо використання коштів Фонду загальнообов'язкового державного соціального страхування на випадок безробіття за 2014 рік виступив начальник фінансово-аналітичного відділу Херсонського обласного центру зайнятості О.В. Довбиш. Начальник відділу по роботі з кадрами обласного центру зайнятості Причина С.І. надала інформацію щодо стану кадрової роботи в Херсонській обласній службі зайнятості та інформацію щодо відбору кандидатів на державні посади в рамках програми «Кадровий резерв» під патронатом голови облдержадміністрації.

Під час роботи наради були надані відповідні доручення.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон