Міліціонери Херсонщини зустріли своїх колег, які повернулися із зони АТО

Майже місяць 10 досвідчених працівників оперативних підрозділів міліції Херсощини несли службу у зоні проведення бойових дій на Сході України.

Співробітники міліції займалися охороною громадського порядку, розшуком зловмисників та захищали мирних жителів злочинних посягань.

Рідні та близькі з нетерпінням чекали приїзду своїх героїв. Зустрічали бійців керівництво УМВС, особовий склад, рідні міліціонерів та журналісти.

Втомлені після довгої дороги, загартовані та ще більш змужнілі бійці зі щасливими посмішками на обличчях тиснули руки своїм колегам, обіймали батьків, дружин та дітей.

Начальник УМВС України в Херсонські області Артур Мєріков привітав своїх підлеглих з поверненням додому, подякував їм за гідну службу.

- Сьогодні дуже приємно зустрічати своїх колег. Усі прибули живі та здорові. Я пишаюсь своїми підлеглими, їх витримкою та стійкістю. Вони з честю виконали свій службовий обов'язок, - сказав начальник УМВС України в Херсонській області Артур Мєріков.

Нині у зоні АТО несуть службу 10 співробітників херсонської міліції. На міліціонерів, що повернулися додому, чекає десятиденна відпустка, яку вони проведуть із родинами та близькими. Правоохоронці Херсонщини запевнили керівництво, що у разі необхідності готові у будь-який час знову вирушити на Схід держави заради захисту місцевих жителів та відновлення миру.

СЗГ УМВС України в Херсонській області

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон