У Херсоні пройшов марш миру «Я – Волноваха»

Херсонці у великій кількості, сьогодні, 18 січня, прийшли на марш миру «Я – Волноваха», в пам'ять про людей, загиблих 13 січня під Волновахою Донецької області, а також в пам'ять усіх жертв терору.

Стартувала Хода пам'яті жертв терору з площі Свободи. Містяни пройшлися по проспекту Ушакова, по вулиці Перекопській і зупинились в парку Слави біля пам'ятника героям, які загинули в зоні АТО.

Херсонці вийшли з плакатами та транспарантами , на яких було написано «Я – Волноваха». Йдучи вулицями міста херсонці скандували «Слава Україні, Героям Слава!», а також співали гімн України. Попереду колони містян їхав та голосно сигналив херсонський Автомайдан.

На марші миру були помічені і високопоставлені особи: губернатор області Андрій Путілов, мер міста Володимир Миколаєнко, народні депутати та інші персони.

«На марші миру у Херсоні зібрались всі патріоти своєї держави. Нас об'єднує наша рідна земля і ми дамо відсіч російським окупантам. Ми не допустимо, щоб нашу землю топтав чобіт російського солдата», - зазначив губернатор Херсонщини Андрій Путілов.

Такої ж думки притримується і мер міста Володимир Миколаєнко, який сказав такі слова: «Я дякую всім, хто прийшов на марш миру. Ми показали, як багато у Херсоні людей, які об'єднані єдиною ціллю – жити в вільній, потужній, незалежній Україні. Херсон – це Україна!».


















P.S. На аналогічні марші миру сьогодні вийшли й жителі інших українських міст.

Тетяна БОЙКО, фото автора

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон