У Скадовську знають, що спорт - це сила!

Нещодавно у спортивному залі Скадовської РК ДЮСШ відбулися щорічні традиційні новорічні змагання «Веселі старти» серед найменших вихованців всіх відділень Скадовської РК ДЮСШ.

За палкої підтримки батьків найменші спортсмени нашого району протягом майже двох годин демонстрували свою спритність, швидкість, силу та кмітливість.

Учергове присутні на заході гості змогли впевнитись – спорт це велика сила. Адже завдяки спорту школярі не тільки стають фізично розвиненими особистостями, а й виховуються як справжні члени колективу, команди. Юні спортсмени почергово здійснили презентацію команд і взяли участь у 7-и естафетах.

Зрозуміло, що у подібних заходах серед найменших спортсменів особливо актуальним є олімпійське гасло: «Головне не перемога, а участь». У ході безкомпромісної боротьби переможених не виявилось, так як всі діти успішно справилися із завданням, за що кожен учасник отримав солодкий приз від відділу освіти, молоді та спорту Скадовської районної державної адміністрації за участь у «Веселих стартах».

Свято закінчилося і на ньому переміг спорт. Щасливі дитячі оченята пам'ятатимуть миті перемог довгі роки. На це сподіваються всі, хто долучився до його проведення.

"Скадовська Палітра"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон