Почуємо, зрозуміємо та допоможемо!

Вкотре активісти школи волонтера соціально-психологічної служби Херсонського державного університету доводять, що це для них не просто слова.

18 грудня студенти-благодійники 231-ї групи факультету психології, історії та соціології відвідали Херсонський обласний Будинок дитини для дітей з ураженням ЦНС.

Разом із ініціативним куратором – доцентом Світланою Бабатіною – вони підготували святкову програму для маленьких вихованців закладу. Вдячною публікою виявилися 4-річні дітлахи, які незважаючи на свій малий вік приємно здивували студентів. Відгадуючи загадки, хлопці демонстрували неабиякі інтелектуальні здібності, а 2-річні дівчатка вразили присутніх запальними танцями. Завітав на свято й святий Миколай, який уважно вислухав усі вірші та пісні малечі, після чого, як годиться, вручив кожному солодкі гостинці.

Наскільки сподобалося дійство не тільки дітлахам, а й персоналу закладу, не важко було здогадатися по їх щасливих усмішках та гучних оплесках. І з не менш гарним настроєм полишали Будинок дитини наші волонтери, які змогли подарувати малечі не тільки щирість і тепло своїх сердець, а й справжнє святкове диво.

Прес-центр ХДУ

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон