Кому вакансії?

У Каховському міськрайонному центрі зайнятості нещодавно відбувся міні-ярмарок вакансій із Відділом освіти, молоді та спорту Каховської районної державної адміністрації та Каховською районною комунальною установою «Районний центр по обслуговуванню закладів освіти» на вакансії директора районного центру дитячої та юнацької творчості, завідувача районним методичним кабінетом, методистом з психологічної служби, методистом з навчальних дисциплін та юрисконсульта.

У ярмарку взяли участь 13 безробітних громадян, що перебувають на обліку в Каховському міськрайонному центрі зайнятості та одна особа, яка не перебуває на обліку й дізналася про захід з оголошення.

Керівник відділу освіти, молоді та спорту Каховської районної державної адміністрації Грушко Віталій Вікторович та начальник відділу кадрів Каховської районної комунальної установи «Районний центр по обслуговуванню закладів освіти» Ляшко Валентина Василівна детально розповіли про наявні вакансії, умови праці, графік роботи, заробітну плату та вимоги до кандидатів на зазначені посади. Дали змістовні відповіді на всі запитання безробітних.

У ході міні-ярмарку вакансій двоє безробітних громадян, за результатами співбесіди, дали згоду на подальше працевлаштування. Роботодавці визначаються з кандидатурами.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон