Херсонщина помолилась за Україну

Сьогодні, 17 грудня, в приміщенні Херсонської обласної державної адміністрації за участі керівництва області відбувся круглий стіл «Херсонщина молиться за Україну».

У рамках даного заходу відбулася зустріч радника голови Херсонської ОДА Руслана Панчишина з представниками християнських конфесій. Приєднався до зустрічі і директор департаменту з питань внутрішньої та інформаційної політики ОДА Філіп Кокаш.

Сьогодні в приміщенні обласної адміністрації зібрались представники християнських конфесій, духовні наставники, які несуть слово Боже, переймаються долею нашої країни та Херсонщини, надихають творити добро, сповнюють душі світлом та сподіваннями, вірою та надіями.

Така зустріч та спільна молитва за Україну стала свідченням єдності різних релігійних течій, влади та суспільства у прагненні досягти миру в державі, захистити її незалежність і цілісність.

«Висловлюю величезну вдячність від імені керівництва ОДА та усіх її працівників. Дякую за вашу щоденну, клопітку працю. Ми знаємо, що завдяки вам ми доводимо слово Боже до людей. У такий нелегкий час для держави, ви, підставляєте плече, органам державної влади, керівництву області та зокрема державі в цілому. Ваша молитва за мир грає велику роль, має велику силу», - звернувся до присутніх на заході представників християнських конфесій радник голови ОДА Руслан Панчишин.

Він також зазначив, що дуже важливо коли органи державної влади та духовенства мають тісний контакт та чують один одного. За словами Руслана Панчишина, Херсонська ОДА завжди готова до співпраці.

Тетяна БОЙКО
фото автора

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон